Followers

Order Form

Full Name :
Email Address(sila letakkan email yg sah!!) :
Address :
Phone Number :
Order(Item Code and Quantity) :
Payment Method :
saya janji saya akan bayar dalam masa
Delivery Method :
Saya akan inform dlm masa 2 hari jika saya ingin cancel order

Sila fahami Terms & Conditions sebelum submit order form ini :)

Terms & Conditions

Adakah anda telah bersetuju dengan Terms & Conditions di Apple Pink Bow? Ya
Tidak

Tunggu pihak kami reply order anda dlm masa 24 jam.jika tiada,sila emel kami dengan segera kerana mungkin tidak sampai kepada kami.

Segala balasan daripada kami akan anda terima jika sekiranya anda telah meletakkan email yang sah di ruangan order form.tq :)

Check inbox/spambox dalam masa 24 jam okay!

Thanks for shopping with us!!


Create a web form here

Friday, July 1, 2011

Para pemenang Apple Pink Bow Giveaway*Baca sampai habis!!


Berikut merupakan senarai nama pemenang-pemenang yang bertuah!

Pemenang pertama,kedua dan ketiga dipilih secara rawak ye.manual punye,tak pakai generator2 online yg sedia ada!

Kategori Lucky Draw

Pemenang Pertama : http://nurulshahairy.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
Pemenang Kedua : http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
Pemenang Ketiga : http://ermaizzati.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html

Kategori last minute*bedal je name kategori ni hihi

14 orang pemenang yang bertuah : dipilih berdasarkan seperti yang telah dinyatakan di bawah ni

1.(hanya 2 org member owner APB ni jelah yg sentiasa ada masa support everytime APB buat contest & GA)
2.peserta yang berjaya menarik perhatian APB dengan entri yang korang buat.
3.sebagai penghargaan sebab tolong promote APB walaupun APB takde pun letakkan syarat untuk promote APB ape tu sume.GA ni asalnya ada 1 category je iaitu lucky draw(pemenang no1,2 dan 3 mcm yg dinyatakan kat atas).
4.yang selalu buat review pasal APB sebelum APB start buat GA ni(yg buat benda ni link yg mula2 dlm senarai 14 org bertuah)

Dan 14 orang pemenang yang bertuah tersebut adalah :

http://bintanghatygiveaway.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://senozea.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://miss-toinxtoinx.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://roziana81.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-give-away.html
http://anumiezzaty.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://sincerelycikwanie.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://lzgiveawaycontest.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveawayupdated.html
http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow.html
http://asylya-1001story.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://sukebelog.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow-giveaway.html
http://whiterindlole.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow.html
http://silvermist-tink.blogspot.com/2011/06/apple-pink-bow.html

14 orang yang bertuah wajib bayar duit postage okay sebab ramai sangat.tak mampu nak cover duit postage.sorry tau T_T

14 orang yang bertuah : akan mendapat hadiah yang bernilai RM20 setiap seorang

P/s : Apple Pink Bow akan ditutup mulai Julai 2011.Segala kesalahan dan kesilapan yang dilakukan harap dimaafkan ye.yang terguris,terluka,terasa hati dengan servis APB,harap dihalalkan ye.Thanks for your support! :D

Harap-harap takde yang tak puas hati dengan keputusan yang APB buat dalam memilih para pemenang.Yang berjaya,anggap saje ini rezeki anda semua.yang tak berjaya,jangan risau,korang join banyak lagi GA yang lain kan? hihi

Sila pm/inbox Apple Pink Bow<--(click font merah ni) untuk untuk claim hadiah.bagi details seperti nama penuh,alamat dan hp number.

Tarikh akhir claim hadiah : 24 June 2011

16 comments:

  1. salam ..
    terima kasih .. kerana memilih saya sebagai pemenang kategori last minute .. urm , berapa postage yang perlu dibayar ?

    ReplyDelete
  2. pm/inbox link merah Apple Pink Bow di atas

    ReplyDelete
  3. wah..alhamdulillah!!hehehe
    tp postage brapa???n cmne tu xphm g

    ReplyDelete
  4. heee!!! ite nombo tigeee :) tq !! :DDDDD

    ReplyDelete
  5. THANK U...TAK SABAR NAK DAPAT HADIAH!!!

    ReplyDelete
  6. Thank you...Kerana pilih saya sebagai pemenang...huhuhu terharu...

    ReplyDelete
  7. bayaran postage tu camna?..nanti info erk..

    ReplyDelete
  8. terima kasih ye :)

    saya dah pm inbox fb tu :)

    tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  9. ehh, sy pun pemenang :) hehehe .. mcm mn byran postage tu ? xfhm :(

    ReplyDelete
  10. woww..bestnyerrr...i like..tq apple pink bow

    ReplyDelete
  11. Cik Rose Cute Punyer dah sampai hihihi lupa nak inform...

    ReplyDelete
  12. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

    ReplyDelete
  13. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  14. Тут проститутки г Екатеринбург Apple Pink Bow akan ditutup mulai Julai 2011.Segala kesalahan dan kesilapan yang dilakukan harap dimaafkan ye.yang terguris,terluka,terasa hati dengan servis APB,harap dihalalkan ye.Thanks for your support! :D
    Приезжай в гости,буду всегда готова)))))))))))))всегда......

    ReplyDelete